Overnatting/Servering Aktiviteter/Severdigheter  
Fritekstsøk:
  Velg hva du har lyst til å gjøre og oppleve

Online booking for Numedal

Velg type:
Velg kommune:
Fra:
Til:

Badeplasser

 Badeplasser

 

Kunne du tenke deg et avkjølende bad, er det muligheter på disse stedene:

 

Uvdal Resort

Uvdal Resort ligger langs Uvdalelva like ved R40, ca 10 km ovenfor Rødberg. Mange aktiviteter på land og til vanns for barn i alle aldre. Gode bademuligheter og koselige terrasser langs elva.

 

Øymoparken

Opparbeidet badedam med grøntareal samt lekeapparater og dansegulv. Ligger 5 km sør for Rødberg sentrum, i nærheten av Fjordgløtt Camping og Hyttesenter. Følg riksveg 40 sørover fra Rødberg, ta av mot Vrenne.

 

Flåtavollen i Vikangrend

Følg riksveg 40 fra Rødberg mot Uvdal. Ta av i kryss ca 600 m fra Rødberg sentrum, følg skilting mot Vikangrend. Langs elva Smådøla som går ned gjennom Vikangrend finnes det enkelte kulper. Dette er et attraktivt badeområde på varme sommerdager.

 

Tryterudtjern

Ligger i Skogangrend i Nore. Følg skilting fra riksvei 40 mot Skogangrend, ca 15 km fra Rødberg sentrum. Ta av mot Skogangrend og følg veien ca 3 km. Tjernet blir tidlig varmt på forsommeren. Det er langgrunt og derfor fint for barn. Langs vannet er det dårlig med parkering. Vi gjør oppmerksom på at det er privat grunn.

 

Norefjorden

Kjør riksvei 40 til Norefjord, ta av mot Norefjord Camping. Parkering på campingen eller ved bensinstasjonen. Her er det fint å bade både for barn og voksne.

 

Veggli Vertshus

Ca 30 km sør for Rødberg sentrum Iigger Veggli Vertshus. Her er det opparbeidet badedam.

 

Sundtjern

Lite tjern på vestsiden av riksveg 40, rett før Veggli sentrum når du kommer sydfra. Ta av fra hovedveien mot Vorset. Følg veien til den deler seg, og følg skilt mot Sundtjern.

 

Rollagtjern

Følg skilt mot Rollag bygdetun og stavkirke. Avkjøring ved bygdetunet. Videre følger du merking mot Øytjernveien.

 

Ved gården Haugen: Et verna gårdstun med sandstrand og sandvolleyballbane. Ta av mot Høymyr ved Flesberg kirke. Fortsett til du kommer til en barnehage, og følg veien som går inn til barnehagen til du kommer til vannet.

Svene, ved grendehuset: Badeplass med sandstrand og tennisbane. Badeplassen ligger inntil RV 40 på venstre side når du kommer sørfra. Se etter det hvite grendehuset ved navn ”Solvoll”, like ved kirken nord for Svene sentrum, og kjør av der.


Lyngdalselven: En populær badeplass i Lyngdalselven i Lampeland. Du følger gangveien oppover i fra Lampeland sentrum, og går av til høyre like før den røde brua. Følg veien til du kommer til elva. 


Vatnebrynane: Ta av til Lyngdal i fra Lampeland sentrum, følg veien til du kommer til et stort vann.

Hoppestaddammen: Stort fjellvann. Kjør av ved Flesberg kirke, til venstre mot Høymyr når du kommer sørfra. Følg veien til neste kryss og ta av til høyre. Etter ca 100 m kjører du til venstre og følger skilt til Fagerfjell videre. Vær oppmerksom på at du må betale bompenger på veien.

Djupevannet: Badevann med sandstrand og flytebrygge. For å komme til Djupevannet følger du først samme vei som beskrevet under Hoppestaddammen. Videre i fra Hoppestaddammen følger du skilt til Blåberg. Etter ca 1 km kommer du til et stort tjern på venstre side.

 
Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS

Numedalsnett
Uvdal Resort