Overnatting/Servering Aktiviteter/Severdigheter  
Fritekstsøk:
  Velg hva du har lyst til å gjøre og oppleve

Online booking for Numedal

Velg type:
Velg kommune:
Fra:
Til:

Numedalsruta

Sommeren 2000 kom et nytt tilbud i sykkel-Norge!

Numedalsruta er en 280 km lang sykkelrute fra Geilo via Kongsberg til Larvik. Ruta følger Numedalslågen, Norges nest lengste elv, store deler av strekningen. Fra Geilo til Larvik har ruta et fall på 1000 meter, og den går hovedsakelig langs lite trafikkerte veger i et vakkert og variert landskap.

Ta med familien, venner, kollegaer, kjæresten eller hvem du måtte ønske på sykkeltur. Sykling er en sosial og opplevelsesrik aktivitet. Du bestemmer selv farten og hvor langt du vil sykle, og raster når du finner et hyggelig serveringssted eller ute i det fri. Etter en dag på sykkelen har du opplevd flott natur og spennende attraksjoner. Frisk luft og mosjon får du på kjøpet!

Opplev kriblingen når du rafter på Numedalslågen i Dagali, bli fascinert av vakre stavkirker i Numedal og beundre flotte gårder med hus fra middelalderen. Prøv dresinsykling på Numedalsbanen, bli med på gruvesafari i sølvgruvene på Kongsberg, test laksefiske i Numedalslågen og ta en rolig tur i Bøkeskogen i Larvik. Opplevelsene venter på deg!

 

 

 

 
Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS

Numedalsnett
Uvdal Resort