Overnatting/Servering Aktiviteter/Severdigheter  
Fritekstsøk:
  Velg hva du har lyst til å gjøre og oppleve

Online booking for Numedal

Velg type:
Velg kommune:
Fra:
Til:

Påsketrafikk hver helg
Lampeland Hotell - pusset opp cafe

Før var påsketrafikken et av årets høydepunkter, som ofte betydde forskjell på lønnsomhet og underskudd. Nå satser Lampeland Hotell på påsketrafikk hver helg hele året

 Tekst og foto: Olav Lindteigen  
FAKTABOKS.

* Lampeland Pensjonat åpnet 1948 av Kittil og Ragnhid Tveiten.

* Drives i dag av . 3. generasjon. Søsknene Ola (46), Astrid (47) og Kari (48).Tveiten.

* I dag et hjemmekoselig hotell med høy hjemmekoselig standard, hjemmelagd god mat og personlig og god service.

* Cafe pusset opp for nærmere to millioner i vinter. Vel 40 sitteplasser. Dataassistert servering.

* ca. 50 rom, Totalt vel 100 sengeplasser. Kurs og konferanser inntil 300 personer.

* Omlag 55 ansatte - norske, svenske, danske og polske.

* Omsetnig 2016 vel 30 milll. kr.

* 10. juni - Lampelandmarken

- Ja det har faktisk blitt slik. På søndager og i helgene har vi det vi før kalte påsketrafikk. Det vil si mye folk og jevnt sig av kunder. Både på overnatting, i cafeen og på gatekjøkkenet, sier leder for den daglige hotelldriften på Lampeland, Kari Tveiten, til Numedalsnett.
 
PÅSKEKLAR
Hun står ikke ute i veien og dirigerer folk inn på hotellet. Men gjennom markedsføring og oppussing av cafeen er bedriften klar for årets påskerush, til Blefjell og resten av Numedal. En skikkelig langhelg med fulle hus er ventet. Dagsturister og lokale spisegjester utgjør en stor del av trafikken.
 
3. GENERASJON.
Kari er storesøster i søskentrioen som i dag utgjør tredje generasjon i den uavhengige familiebedriften midt i kommunesenteret i Flesberg kommune. Det 25 år siden Kari tok over driften sammen med søster Astrid (administrasjonsleder) og lillebror Ola (arrangements,- og vedlikeholdsansvarlig). Sammen har de videreført og utviklet produktet og bedriften bestefar Kittil startet og far Harald tok videre.
 
HJEMMEKOSELIG
Slagordet "det lille personlige hotellet" forteller mye om konseptet og filosofien bak virksomheten. Her er personlig preg, en lun og, hyggelig atmosfære, og individuell personlig service viktige stikkord.
- Helt fra dag en har vi satset på å skape en hjemmekoselig atmosfære og miljø. Vi har også lagt avgjørende vekt på å ha god, hjemmelaget mat. Det har kanskje kostet oss endel i form av mindre overskudd, men for oss er dette en langsiktig satsing. Kortsiktig profitt er ikke hovedmålet, sier Kari-
 
MÅ VÆRE PÅ.
Mens vi snakker sammen i en av de trivelig salongen følger sjefen med på trafikk, folk som kommer og går og henvender seg direkte til gjester cafeen. Hun er på, som det heter i dag. Mulighetene for å utvide virksomheten er begrenset. Derfor gjelder det å utvikle og fornye produktet.  - Det er små marginer i næringen. Vi kan ikke utvde særlig mer, men kompensere bransjefall i omsetning med å forbedre det vi har. Vi forsøker også å utvkle stadig nye produkter og arrangementer, sier Kari.
 
TRENDER.
Som eksempel på spesielle opplegg nevner hun damenes aften, herrenes aften, torskemiddag, Lampeland marken, villmarkskveld, middelalderdalen, osv. osv. -Vi må fange opp trender i tiden og forsøke å spille på det. Mest mulig gjenbruk av folk som har besøkt oss før er også viktig. Positiv omtale blant folk er den beste markedsføringen vi kan ha, sier daglig leder.
 
FLESBERGING.
Forrige uke kom siste produkt om skal utvide og forbedre kontakten med lokalmarkedet. Fordelskortet Flesberging. Her tilbys lokalrabatter på cafeen, catering, overnatting, avvikling av små og store selskap og rabatter i gavebutikken Gleden. Og pensjonistrabatt i cafeen, - Vi ønsker å gi litt tilbake til de som har støttet og backet oss i alle år. Det skal lønne seg å være flesberging, både gammel og ung, liten og stor, sier Kari Tveien og haster videre for å finpusse mottagelse og stellet for påskegjestene.
 
 
Cafe; Cafeen har fått ny og moderne lokk etter oppussingen. Prislapp nær to millioner kroner sier daglig leder Kari Tveiten

 
 Buffet. Dagens middag fra buffet, frister Kari Tveiten ved Lampeland Hotell

Daglig leder Kari Tveiten kan ønske påskegjester velkommen til nyoppusset cafe
 
MILJØ: Trivelig og hjemmekoselig milj ute og inne er stikkord for Lampeland Hotell, sier daglig leder Kai Tveiten,
Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS

Numedalsnett
Uvdal Resort