Overnatting/Servering Aktiviteter/Severdigheter  
Fritekstsøk:
  Velg hva du har lyst til å gjøre og oppleve

Online booking for Numedal

Velg type:
Velg kommune:
Fra:
Til:

Påsken i høyfjellet

Til tross for sen påske og bare jorder i lavlandet ligger snøen ennå hvit og fin i høyfjellet - Mårbu Turisthytte (1130 moh) har nå alt klart til påsken. 

Av Aud Åshild Bjørnsrud

 
Del |
 
– Været holder seg stabilt med kuldegrader på natten, selv om det har kommet både litt snø og vind. Så lenge det er kuldegrader er det ingen fare med skiføret i høyfjellet, forsikrer Jan-Petter Røisgaard, som driver turisthytta.
 
Mårbu Turisthytte tar i mot dagturister for lunsj og overnattingsgjester.
 
– Vi har 46 sengeplasser og sovesal, så her er det plass til mange. Hver kveld serveres det tre retters middag og på morgenen er det frokost. For de som ønsker lunsj er det servering av dette på dagtid. Om du ønsker bare en kake, en suppe eller et elg karbonade smørbrød kan du også få det, smiler Jan-Petter som ønsker velkommen til høyfjellsopplevelser med vidt utsyn og flott natur.
 
Til Mårbu kommer du fra Solheimstulen, som er ca 18 km, eller Imingfjell som er ca 24 km. Du kan også komme fra Kalhovd ca 20 km, Lågaros ca 23 km eller Rauhelleren som er ca 20 km.
Bildet viser Mårbu Turisthytte 10. april ca kl 11.30, med kuldegrader og litt snøvær, før det klarnet helt og ble en fin ettermiddag.
 
Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS

Numedalsnett
Uvdal Resort