Overnatting/Servering Aktiviteter/Severdigheter  
Fritekstsøk:
  Velg hva du har lyst til å gjøre og oppleve

Online booking for Numedal

Velg type:
Velg kommune:
Fra:
Til:

Rudi i farta

Stein Rudi Austheim er nytilsatt turist- og markedssjef i Nore og Uvdal Næringsselskap.
Han har ikke mange ukene bak seg, men har allerede rukket å besøke et stort antall bedrifter og fått et godt innblikk i hva som rører seg i kommunen.

Av Aud Åshild Bjørnsrud

Del |

Rudi, som han kaller seg til daglig, har matfaglig bakgrunn, og kan vise til en lang og bred erfaring innen ulike deler av reiselivsnæringen. Han har tidligere jobbet både i Ål og Trysil og kom nå sist fra jobb som direktør på Rica Svolvær i Lofoten.  

Han besøker både medlemmer – og de han håper på sikt vil bli medlemmer.

– Jeg har møtt mange hyggelige mennesker, og ser at det er mye positivt på gang. Jeg har ennå en jobb å gjøre med å sette meg inn i alt det som rører seg, men begynner å se hvor skoen trykker og at det går en rød tråd gjennom mye av det som kommer fram, forteller Rudi som for tiden jobber med å få på plass salgsutløsende tiltak som han håper vil gi resultater på kort sikt.

Han har et sterkt ønske om å være med å bidra til en videre positiv utvikling, være brobygger mellom næringene og pådriver og kvalitetssikrer i forhold til produktutvikling og pakking av tilbud.

Ett av de første oppdragene som nytilsatt turist- og markedssjef var å representere Nore og Uvdal på reiselivsmesse i Danmark. Mer enn 68 000 besøkende kom på messa, og mange viste interesse for det Rudi & Co hadde å tilby. Det gir muligheter for å utvikle og tilby gode pakker. Og pakker er ett av tiltakene Rudi ønsker å jobbe videre med. Det er allerede lagt ned mye arbeid på dette feltet, men det trengs å bearbeides videre og konkretiseres for salg.

Rudi ønsker å dra i gang etablering av faste møtesteder og sikre en mer regelmessig kontakt med medlemmene. God dialog er viktig, og for å oppnå det må man møtes. Han signaliserer at det vil bli invitert til et møte om kort tid hvor blant annet forslag til mer langsiktige markedstiltak vil bli presentert.

Både Rudi og kona trives i og rundt Hardangervidda, og bruker mye av sin fritid på å være ute. Jakt og fiske er blant interessene, og på sikt håper han å få blitt med på både elgjakt og småviltjakt i nærområdet. Men først og fremst er det jakt på informasjon og innsikt som opptar det meste av hans tid. Annen jakt får vente.

 
Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS

Numedalsnett
Uvdal Resort